FAQ items aan het laden...

De mogelijkheden van opbaring

Opbaring is belangrijk voor de rouwverwerking en kan op bijna elke gewenste plek. Bijvoorbeeld bij u thuis. In ons rouwcentrum hebben wij ook verschillende mogelijkheden, waaronder een 24 uurs kamer. Hier kunt u dag en nacht terecht, zonder overleg.

Thuisopbaring

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor thuisopbaring. Het is bijna altijd mogelijk uw dierbare thuis op te baren. Dat kan zelfs op een bed. Het voordeel van thuis opbaren is dat u altijd bij uw dierbare kunt zijn en uw bezoek thuis kunt ontvangen. Uiteraard maken wij voor de condoleance andere afspraken, als dat thuis niet kan.

Dagelijkse controle

Ook bij thuisopbaring nemen wij u alle zorgen uit handen. Natuurlijk zorgen wij voor goede koeling en komen wij elke dag langs om te controleren of alles goed is. Is er toch iets aan de hand? Dan kunt u ons dag en nacht bellen.

Is thuisopbaring geen optie? Dan zijn er ook goede alternatieven in ons rouwcentrum.

Opbaring in ons rouwcentrum

Ons rouwcentrum is modern en heeft een warme sfeer. We hebben verschillende ruimtes voor opbaring. U kunt de kamer persoonlijker maken met foto’s en andere persoonlijke spullen. Laat weten wat uw wensen zijn en wij zullen er alles aan doen om ze te vervullen. U en uw familie kunnen overdag altijd bij uw dierbare zijn. En ook ander bezoek is na overleg welkom.

De privacy van onze 24-uurs kamer

Ons rouwcentrum heeft een 24-uurs kamer. Dat is een kamer waar u 24 uur per dag bij uw dierbare kunt zijn. Dit kan een oplossing zijn als opbaring thuis niet mogelijk is of als u dat niet wilt. Met een pasje kunt u deze kamer in wanneer u maar wilt, zo vaak en zo lang als u wilt.

Net als thuis

De 24-uurs kamer heeft net als thuis een zithoek, een tafel met stoelen en een keuken. Deze keuken is van alle gemakken voorzien. U kunt hier bezoek ontvangen. Koffie en thee zetten. En zelfs iets eten. U maakt de kamer persoonlijker door er foto’s of andere persoonlijke spullen neer te zetten. Natuurlijk controleren wij ook hier dagelijks of alles goed gaat. Is er toch iets aan de hand of heeft u vragen? Dan zijn wij meestal in de buurt.

(De kosten van de 24-uurs kamer zijn € 30,- per dag meer dan een opbaring in de andere ruimtes in het rouwcentrum.)

Thuisopbaring

Het is mogelijk u dierbare bij u thuis op te baren, waar een 3zitsbank kan staan, kan ook een thuisopbaring gerealiseerd worden. Eventueel is er ook een mogelijkheid om op bed op te baren. Het voordeel hiervan is dat u niet de deur uit hoeft om op elk moment bij uw dierbare te zijn.

Dagelijkse controle

Wij voeren een dagelijkse controle uit, zodat u geen zorgen hoeft te hebben dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Mocht dit wel het geval zijn kunt u ons dag en nacht bereiken. Ziet u het niet zitten om in uw eigen woonomgeving op te baren, hebben wij ook goede alternatieven.