FAQ items aan het laden...

Open en laagdrempelige sfeer

Het is de bedoeling dat u zich snel thuis voelt bij ons. Daarom is de sfeer laagdrempelig en warm. En doen we er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Aarzel dus niet om ons uw wensen te vertellen.

De condoleance die past bij uw dierbare

Tijdens de condoleance kunnen uw familie en vrienden u hun medeleven betuigen. Soms is dat voor, maar meestal na de uitvaart. Deze bijeenkomst kan gehouden worden in een van de zalen van ons rouwcentrum.
U kunt de condoleance helemaal naar uw eigen wens invullen. Van standaard tot heel exclusief. Tegenwoordig wordt er bij condoleances nog heel vaak cake gegeten en koffie gedronken. Toch kiezen steeds meer families voor een eenvoudige borrel met bier, wijn, bitterballen en een kaasplankje. Wij denken hierover graag met u mee.

Fotopresentatie van uw dierbare

Een fotopresentatie is een goed middel om dierbare momenten met de overledene te herinneren. Daarom kunt u bij ons tijdens de condoleance op een groot scherm foto’s van mooie herinneringen laten zien aan familie, vrienden en belangstellenden.

Mogelijkheid voor buffet

Tegenwoordig wonen families steeds verder uit elkaar en iedereen heeft het druk. De nabestaanden laten familie en vrienden dan ook liever niet met een lege maag weer vertrekken. Daarom verzorgen wij sinds kort ook buffetten. U bepaalt zelf wat er op het buffet komt. Ook hier is alles mogelijk. Van zoete en hartige heerlijkheden voor bij een kop koffie of thee tot een complete eenvoudige of luxe verzorgde broodtafel. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij vertellen u hier graag over.