FAQ items aan het laden...

Ons rouwcentrum

We hebben een sfeervol rouwcentrum waar alles kan en mag. Zo hebben we alle mogelijkheden voor opbaring en condoleance. Ook kunt u bij ons na de begrafenis of crematie iets eten en drinken. Van een eenvoudige lunch tot een uitgebreid buffet. Alles is mogelijk.
Wat vervoer betreft, is alles mogelijk

Onze rouwauto is een zwarte Lincoln Town Car uit Amerika. Wilt u een andere kleur auto? Dan huren we er een bij een rouwvervoerbedrijf. Ook een rouwkoets, rouwfiets of rouwmotor behoort tot de mogelijkheden.

Wij drukken de rouwkaarten zelf

In onze drukkerij kunt u kiezen uit een ruime sortering van rouwkaarten. Wilt u uw eigen exclusieve rouwkaart ontwerpen? Dat helpen wij u daar graag bij. Doordat wij de kaarten zelf drukken, heeft u ze vaak al de volgende dag al in huis.

Cremeren of begraven

Cremeren wordt in Nederland steeds populairder. Iets meer dan de helft van de bevolking laat zich cremeren. Bij cremeren gaat de kist met het lichaam in een oven. Wilt u daar als nabestaande bij zijn, dan kan dat.

Een mooie bestemming voor de as

De as die uiteindelijk overblijft, kunt u na een aantal weken ophalen. Dat geeft u de tijd om na te denken wat u met de as wilt doen. We geven een aantal voorbeelden:

  • Uitstrooien, op een plek waar de overledene graag kwam
  • Begraven
  • As-bewaring, u kunt de as verwerken in een as-sieraad, bijvoorbeeld een ring of een ketting. Of u bewaart de as in een kunstobject of sier-urn.

Wilt u uw eigen uitvaart regelen?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf hun uitvaart te regelen. Zo maakt u het uw nabestaanden wat makkelijker in een moeilijke tijd. Zij hoeven niet te gissen naar uw wensen. Bovendien is het voor hen goed om te weten dat uw uitvaart verloopt zoals u dat heeft gewild.

Ook hierbij heeft u weer talloze mogelijkheden. En ook hierbij zijn uw persoonlijke wensen het allerbelangrijkst. Wilt u begraven worden? Dan is het belangrijk dat u zich oriënteert bij de begraafplaats van uw keuze. Bij sommige begraafplaatsen is namelijk niet alles mogelijk. Bijvoorbeeld omdat ze regels hebben voor de hoogte van het grafmonument, het gebruikte materiaal of het onderhoud van het graf. Ook kunnen de kosten voor een graf op de begraafplaats die u op het oog heeft, hoger zijn dan u verwacht. In een persoonlijk gesprek adviseren en helpen wij u graag. Zo houden we in de gaten dat uw wensen (financieel) uitvoerbaar blijven.